Per te gjithe ju besnike te dyqaneve Plusito tashme ne cdo pike shitje mund te aplikoni per PAWS CLIENT CARD

Vlera e çdo blerjeje regjistrohet në llogarinë tuaj..
Klienti duhet të tregojë PAWS CLIENT CARD në çdo blerje në mënyrë që vlera e faturës të regjistrohet në kartë. Pa pranine e kartes fizike ne dyqan piket tuaja nuk mund te regjistrohen

Ju mund te paiseni me PAWS CLIENT CARD ne cdo dyqan Plusito, kartat jane te vlefshme ne te gjitha dyqanet, paisja me karte eshte falas.
Per cdo 100 lek ju do te shperbleheni me 1 pike

Nivelet e pikeve:

  1. Niveli I pare 1000 pike- kupon me vlere 3000 lek
  2. Niveli I dyte 2000 pike – kupon me vlere 7000 lek
  3. Niveli I trete 3000 pike – kupon me vlere 10.000 lek

Vlera e kuponit mund te shpenzohet ne produkte ose te zbritet nga fatura, ne momentin e aktivizimit kuponi duhet te perdoret ne nje here te vetme.

Piket vlejne per harkun kohore te n je viti nga moment I aktivizimit te kartes, ne rast te kundert piket nuk jane me te vlefshme dhe ne vitin pasardhes llogaritja fillon nga e para.

Ju mund te zgjidhni te perdorni nivelin qe keni arritur ne cdo moment Brenda vitit ose te prisni te arrini ne nivelet e tjera.

Ne rastet kur ju prisni deri ne momentin e plotesimit te 365 diteve dhe keni plotesuar nje nga nivelet keni kohe 30 dite per te perdur kuponat.

Nese ju humbisni karten tuaj dhe duhet te paiseni me nje karte te re pa humbur piket tuaj, duhet te paguani nje penalitet prej 500 lekesh.