Ne jemi “Plusito Pet Shop” aty ku dashuria për miqtë me 4 putra ska kufi.

Plusito Pet Shop lindi si një finalizim I një pasioni dhe një dëshire për të patur në qytetin e Durrësit një ambjent dedikuar tërësisht katërputroshve tanë, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh, ushqimesh dhe aksesoresh, më të mirën për miqtë tanë më të mirë.

Në vitin 2020 hapëm dyqanin tonë të dytë në kryeqytetin e Shqipërisë, më pas në vitin 2023 vazhduam me hapjen e dy dyqanve të tjera.Me 5 dyqane në Shqipëri bëhemi për herë të parë rrjeti i parë dhe i mëdhi i dyqaneve të kafshëve shtëpiake.

Ne kemi të drejta shitjeje për Shqipërinë të 70% të produkteve dhe markave në dyqanet tona ku përveç shitjes në dyqanet tona, ne ua shesim edhe palëve të treta.