Plusito Pet Shop gezon te drejtat e distribucion per shitjen me shumice dhe pakice ne Shqiperine per markat

Camon
Rinaldo Franco ( Records)
Yuup
Oasy
Acana
Orijen
Tre Ponti
Ontario
Fabotex
Flamingo

Per me shume informacion mund te kontaktoni ne adresen tone te email

[email protected]